Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Cześć, Pochwalcie się miejscami, z których sterujecie światem. Ja zacznę Trochę bajzel, sry za jakość, ale cyfrówka w serwisie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Był niedawno taki wątek "Pochwal się biurem" ja szału nie mam, więc nie ma się czym chwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Racja coś było, ale ja lookałem na GHT. To najwyżej mod scali, ale tutaj i tak licznik nie pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Aimer rozwija WHT? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Taa... Na forum logout mieli mnie za trochę dziwnego czy jakoś tak, szczególnie Daku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Ktoś dzisiaj mówił że to forum upadnie przez te punkciki i wogóle... A tu przyszedł na ratunek Aimer Ja swojego centrum nie pokażę bo nie wypada Łóżko + laptop + ława + lampka + duuuża ilość papierów + puszeczki po trunku alkoholowym marki Lech + telefony Na przeciwko drugie stanowisko składające się z komputera stacjonarnego i dużej ilości papierów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Tak Aimer ratuje WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Jest ok. Poczciwy P4 daje radę I tak boczne klapy są otwarte, a w mieszkaniu jest ciepło, grzejnik rzadko włączam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 O kurna, jaki P4, Intel Celeron 2,66GHz Grzeje się jak coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 U mnie w pokoju gdzie stoi komputer bez boków to jest najcieplej aż okna w zimie otwiera brat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Aha. Zaraz będzie temat pochwal się toaletą, zwierzakiem i telewizorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Aha. Zaraz będzie temat pochwal się toaletą, zwierzakiem i telewizorem. A specjalnie dla pana Tomasza "Pochwal się nowym krzakiem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Może nie z Waszej branży ale web-hostingiem się interesuje. 9 fotek, nie bijcie za jakość i za sprzęt .. aaa i za balagan na biurku. Do tego router -firmy nie znam bo jest przykręcony z tyłu biurka i nikt nigdy go nie resetował (co najwyżej brak prądu) W mieszkaniu 2 laptopy wi-fi, stacjonarny na kablu, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Kamikadze wow - u mnie to samo... klitka w centrum Gdańska - łóżko, po środku klitki biurko, tam DELL 2209WA mój kochany, komp, osprzęt, tace na dokumenty, wieża i wsjo... hehe jakaś szafa i tyle tego : ) fotki nie zrobię, bo się wstydzę ; ) Kiedyś wygrałem konkurs w radiu jakimś na muzyczny pokój, jeszcze miałem basa, teraz już nie mam i pokój taki ciut kawalerski : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Ja też mam mały pokoik. Ale miejsce na osprzęt sieciowy jest. Sporo kabli trzymam w koszach wiklinowych na szafie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Ja lepiej nie dam zdjec mojego pokoju, jeszcze sie wstydu najem, a sprzątać nie ma czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Zapodaj, żaden wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach