kamilek 20 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Dlaczego kasowane są posty z opiniami ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Dołączam się do pytania, wcześniej nie chciało mi się wierzyć w zniknięcie topiku o którym mowa wyżej ale teraz można być pewnym iż kamilek ma rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Może ktoś z moderatorów wyjaśni dlaczego kasowane są niewygodne posty? Negatywne opinie o glowanet.pl są kasowane, wpisy w host is down odnośnie głowanet są kasowane Super obietkywne forum, podobnie jest jeszcze z kilkoma firmami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Niewygodne? To ma być opinia o firmie glowanet, a nie wylewanie żali na administracji forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Może po prostu userzy jednopostowcy byli kasowani a z tym ich komentarze? Może takie wypowiedzi jak że to CH#@()@ serwer albo inne obraźliwe stwierdzenia były kasowane? Albo jak modek ocenzurował jakąś wypowiedź to zostały przecinki i spójniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Może po prostu userzy jednopostowcy byli kasowani a z tym ich komentarze? Po skasowaniu usera nie jest kasowany post Na forum jest swoiste kolesiostwo i tego teraz nie da się ukryć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Zarzuty tak prymitywne że aż szkoda odpisywać. Powyższe posty chyba ja skasowałem, bo nie nawiązywały do tematu/były zbędne. Nie ma kolesiostwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Zarzuty tak prymitywne że aż szkoda odpisywać. Powyższe posty chyba ja skasowałem, bo nie nawiązywały do tematu/były zbędne. Nie ma kolesiostwa. Tak, nawet nie przeniesione do kosza zeby śladu nie było, a nóż ktoś nie zauważy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 a nóż Nóż, to sobie możesz z kuchni zabrać Dla mnie osobiście to i Picek i Kamilek powinni sobie troszkę odpocząć od tego forum. Bo śmiecą swoimi uwagami o działalności moderatorów w temacie dot. opinii firmy. I są jeszcze wybitnie pokrzywdzone, bo ktoś ten ich śmietnik sprząta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Masz jakieś żale, to napisz do admin@webhostingtalk.pl - może Ci coś poradzi. To nie temat na takie dyskusje (notabene ta dyskusja była prowadzona także w wątku w którym Adam zapowiedział zmianę lokalizacji serwerów). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach