Microo 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Ostatnio wygrałem trzy dwudziestozłotowe kody płatności paysafecard. Szczerze mówiąc nie jest mi to do niczego potrzebne, dlatego chętnie je sprzedam. Preferuję płatność paypal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1402304989 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Nie rozumiem - sprzedajesz jeden kod o wartości 20zł za 21zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Nie rozumiem - sprzedajesz jeden kod o wartości 20zł za 21zł? Takie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Mi pisal, ze sobie je wymieni na jakims portalu. Nie polecam kupowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuCode 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 hahaha co za koleś kody warte 20zł sprzedaje za 21zł gratuluję intelektu człowieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 hahaha co za koleś kody warte 20zł sprzedaje za 21zł gratuluję intelektu człowieku Zawsze możesz iść do kiosku i zapłacić standardową kwotę - 25zł za sztukę. Nikt Ci w tym momencie nie każe korzystać z mojej oferty. Także zwracam gratulacje intelektu, bo to Tobie się należą. Mogłeś zrobić chociaż szybkie badanie rynku - link do allegro. Ale przecież po co, lepiej błyszczeć głupotą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach