vcs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2011 (edytowany) Znowu moja wina serwer nie dodałem jako domyślny w grupach serwerów. Przez co pojawiał się błąd Server Command Error - Curl Error - Couldn't resolve host his error message indicates that you don't have a server selected for the account to be setup on. Check you have a default server set in Setup > Servers and that a server is selected on the account that you are trying to setup. Ale tak serio serio to dopiero od wczoraj Ale mail jak w pakiecie w opcji "Welcome Email" jak jest ustawiona na none to z DA sie nic nie wysyła Poradzę sobie ustawiając własną wiadomość typową do DA. Edytowano Styczeń 11, 2011 przez vcs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vcs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Kolejne pytanie, które już wcześniej poruszałem. Przy wyborze pakietów oraz okresów cena jest przeliczana na rzeczywisty koszt pakietu miesięcznie. Jak to zmienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Kolejne pytanie, które już wcześniej poruszałem. Przy wyborze pakietów oraz okresów cena jest przeliczana na rzeczywisty koszt pakietu miesięcznie. Jak to zmienić? Ustawić własną cenę? Ps. Jak prowadzić firmę hostingową też będziesz pytał na forum jak nawet whmcs dla Ciebie to coś uciążliwego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vcs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 Ustawić własną cenę? Ps. Jak prowadzić firmę hostingową też będziesz pytał na forum jak nawet whmcs dla Ciebie to coś uciążliwego? Nie cenę mam ustawiona np. Mam tak: Pakiet miesiecznie 10zl kwartalnie 30zl rocznie 80zl I teraz w panelu klienta jest rozwijana lista dla pakietu gdzie jest: miesiecznie - 10zl kwartalnie - 7,5zl rocznie - 6,66zl No i ceny są przeliczane z okresu na cenę miesięczna. A chcialbym aby bylo miesiecznie - 10zl kwartalnie - 30zl rocznie - 80zl P.S. Przepraszam ale wolę dopytac i zrobić to zgodnie ze sztuka niż np. edytowac szablony, itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vcs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Nie cenę mam ustawiona np. Mam tak: Pakiet miesiecznie 10zl kwartalnie 30zl rocznie 80zl I teraz w panelu klienta jest rozwijana lista dla pakietu gdzie jest: miesiecznie - 10zl kwartalnie - 7,5zl rocznie - 6,66zl No i ceny są przeliczane z okresu na cenę miesięczna. A chcialbym aby bylo miesiecznie - 10zl kwartalnie - 30zl rocznie - 80zl P.S. Przepraszam ale wolę dopytac i zrobić to zgodnie ze sztuka niż np. edytowac szablony, itd. Już mam może się komuś przyda Ustawienia > Ordering > Monthly Pricing Breakdown Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach