Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 http://hostingmeeting.pl/index.php/agenda/ Ktoś się wybiera? Może spotkanie WHT na miejscu? Agenda w połowie do odstrzału (wciskanie kitu), choć kilka tematów ciekawych, a i tak widać postęp w stosunku do poprzedniej edycji. Szkoda tylko, że to cały dzień w plecy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Szkoda, że tak daleko :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 W sumie mógłbym dojechać. Tylko pytanie. Czy znajdą się osoby z woj. Świętokrzyskiego w kierunku Wrocławia ? Do 40 km jestem w stanie dojechać a potem w długą trasę do Wrocławia Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Dojedź do Kato a dalej już pikuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Dojedź do Kato a dalej już pikuś Kawał drogi http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Skar%C5%BCysko-Kamienna&daddr=Jana+Ewangelisty+Purkyniego+10,+Wroc%C5%82aw&hl=pl&geocode=FTbxCwMdpxw-ASmtXyaw4zgYRzGfcfLa1apqnA%3BFfLjCwMd0BIEASmlLu3w1-kPRzFTJrJDUx2Muw&mra=ls&sll=51.114294,20.847783&sspn=0.148283,0.363579&ie=UTF8&z=8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 RuFik ja może z Sandomierza będę jechał, więc mogę cie wziąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 RuFik ja może z Sandomierza będę jechał, więc mogę cie wziąć. Odezwij się do mnie na GG 7894369 (przeważnie niewidoczny) Jak są inne osoby z okolicy to pisać. Im więcej, tym większa paczka ps. Adam (Głowa) może ty się dobijesz do mnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 tak patrze na agendę i nie widzę sensu jechania, jedyny fajny punkt jest w godzinach 16:35-19:00 reszta jest _strasznie_ sprzedażowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Dziwnie wygląda ta agenda, "jak zostać hosterem" by pararells marketingowy bełkot przez cały dzień, dlaczego plesk i windows są fajne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Poprzednio dało się wytrzymać bo bełkot był od 16... ale teraz przesadzili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Ja cały czas czekam na Londyn lub chociażby Brighton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Odezwij się do mnie na GG 7894369 (przeważnie niewidoczny) Jak są inne osoby z okolicy to pisać. Im więcej, tym większa paczka ps. Adam (Głowa) może ty się dobijesz do mnie ? Ja mam do Wrocławia 375km, a do Skarżysko-Kamiennej 652km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Kurde, w końcu coś tematycznego u mnie w mieście a jednak... straszne nudy. Dam sobie spokój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartosz.nowicki 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Ktoś od nas się na pewno przyjdzie. Tym bardzie, że to za rogiem Marketing, marketingiem jednak jakąś perełkę może uda się wyłowić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Nie mogę się doczytać kiedy to będzie ;p . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 dwa kliknięcia i oto mam : http://hostingmeeting.pl/index.php/2010/12/30/oferta-sponsoringowa-dla-partnerow-konferencji-hosting-meeting-3/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 My także tam będziemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Ja prawdopodobnie będę jechał z Katowic ( możliwe że autem ale samemu mi się autem nie chce jechać ) także Cya na miejscu jak coś P.S Jak by ktoś jechał ze śląska niech napisze jakieś PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2011 Postaram się być. Ostatni tydzień Ferii . Wpadnę do Legnicy do Chrzestnego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 W zasadzie mam blisko, więc bardzo możliwe że wpadnę. Dodatkowy plus, że nie wypada to w weekend, więc tym bardziej się skuszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HyperHost SPP 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 ksk, ja jadę ze śląska i będę reprezentował firmę HyperHost. Możemy się dagadać bo mam obszerny pojazd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Tak więc jak napisał kolega wyżej, firma HyperHost również Tam będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Spokojnie... w tym roku wam zrobimy stricte WHT meeting bez bullshitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Na 95% będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 A jedzie ktoś z łódzkiego ? Albo okolic Skierniewic . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach