Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 Ogólnie to jak się nie da dać minusa/plusa to nie wyskakuje już to okienko i bóg jeden wie o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Październik 27, 2011 zbierz 100 plusów i odbierz nagrodę Złote kalesony na zimowe wieczory z logotypem WHT Ogólnie to jak się nie da dać minusa/plusa to nie wyskakuje już to okienko i bóg jeden wie o co chodzi Minusów to ja w ogóle dawać nie mogę a tak bym chciał nie no nowy styl zapewne czegoś nie wpuszcza albo brakuje kilku includów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Me likey! Moja chcieć kalesona z logo WHT! A tak na poważnie - jak zwykle przy nowinkach pojawiło się trochę błędów, które, miejmy nadzieję, zostaną poprawione z czasem - znając panujące tu realia trochę to potrwa, ale wszyscy przywykniemy, nie martwiłbym się na miejscu szefostwa specjalnie o opinie starych wyjadaczy, którzy przeszli takie działania w przeszłości, wedle zasady "ponarzekają i przywykną". Większym problemem może być utrata nowych użytkowników, których nawet drobne błędy mogą od tego forum odepchnąć. Przygotowywaliście się do tej operacji bardzo długo (przynajmniej zapowiedzi ciągnęły się jak latynoski serial), a wyszło niestety mało ciekawie. Wygląda to trochę jak nieprzygotowana operacja na żywym organizmie. Nie macie jakiegoś środowiska testowego? Nie wyrobiliście się w czasie? Powiem szczerze - gdybym sprzedał klientowi produkt z taką ilością błędów, nieważne jak drobnych, to pewnie rachunek mógłbym sobie w żyć wetknąć, bo raczej zapłaty bym nie zobaczył. Stary klient by wybaczył i dał czas na poprawki, nowy klient kazałby mi spadać na najbliższą palmę i na pewno by niczego więcej nie zamówił. Takie moje przemyślenia na przyszłość, na wypadek kolejnych genialnych pomysłów "rozwojowych"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slasar 7 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 A u mnie już wszystko działa poprawnie i 1 (jeden) wieczór drobnych błędów można chyba wybaczyć, bo w końcu to jest forum a nie interfejs banku. Co do wyglądu to dv ma rację - ponarzekają i się przyzwyczają - nowe BMW jak wyszły to też były "brzydkie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Na kopii oczywiście wszystko grało, ale też bez przesady, tragedii nie ma, są drobne błędy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Ja po raz kolejny apeluję o opamiętanie się - to wszystko tak daje po oczach, że nie idzie skupić się na treści... boksy, ikonki, zielone jakieś, fioletowe (WTF?)... masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Ja po raz kolejny apeluję o opamiętanie się - to wszystko tak daje po oczach, że nie idzie skupić się na treści... boksy, ikonki, zielone jakieś, fioletowe (WTF?)... masakra... To jest racja, przez te strzałki nie można się skoncentrować na czytaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2011 Panowie to jest wątek o regulaminie o zmianach mamy inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach