Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Cześć, Czy ktoś z Was już aktualizował? Chodzi mi szczególnie o repo dotdeb'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Tak. Problemów nie zauważyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Tak, wykrzaczyło się masę serwisów :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Było nieźle, ale dałem radę. PS. pamiętaj że sporo skryptów, szczególnie tych nieaktualizowanych gryzie się z php5.3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Cholera, no właśnie doświadczyłem tego, phpbb nawet ma problemy - szybciej wróciłem niż aktualizowałem... Dziwne bo nawet phpinfo nie chciało 'zadziałać' - jednak chyba poczekam jeszcze trochę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 paczkę z php5.3 najnowsza na dotdeb wyszła chyba dzisiaj i może zawiera jakiś błąd ? phpinfo musi działać;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 U mnie nawet dziadek Przemo radzi sobie bez najmniejszych kłopotów na 5.3.4 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2011 w 5.3.4 sporo aplikacji potrafi wywalić trochę warningów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2011 No niestety problem jest spory, tym bardziej, że to gołe instancje frameworków potrafia się same wykrzaczyć. to są drobnostki z punktu widzenia programisty ale fak faktem to się wykrzacza i problem jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Cholera, no właśnie doświadczyłem tego, phpbb nawet ma problemy - szybciej wróciłem niż aktualizowałem... Dziwne bo nawet phpinfo nie chciało 'zadziałać' - jednak chyba poczekam jeszcze trochę... logi logi logi, poza "oldschoolowymi" skryptami nic nie powinno się dziać, tak poza tym to dlaczego dotdeb ? tak bardzo lubisz średnio stabilne i nie do końca pewne pakiety ? dlaczego nie kompilujesz pehapa ze źródeł ? (upgrade / downgrade to wtedy bajka). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 poza "oldschoolowymi" skryptami nic nie powinno się dziać Czasami nie jest to kwestia skryptu, a... pliku php.ini. No i oczywiście, jeśli aktualizujemy PHP to i nie można zapomnieć o aktualizacji/rekompilacji wszystkich peclowych dodatków i jakichś optymalizerów (Zend, ioncube, eAccelerator, itp). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach