Worn 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Witam Do sprzedania mam psd projektu wykonanego na zamówienie odsprzedaję http://img341.images...acehosting.png/ Cena : 80zł Zainteresowanych zapraszam na pm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Radzę robić znaki wodne żeby ci jakieś dziecko nie ukradło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 I obraz mniejszy, bo też można "za jumać" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 też jest co kraść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Nie jeden pseudo grafik już to pobrał i teraz tnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 o stary dzięki już pociąłem i zaraz będzie w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Ee tam - mój już działa. Spacehosting.pl - zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Wy się nabijacie a tu trzeba powiedzieć na przyszłość bo jak kupi coś lepszego to szkoda kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Tego nie trzeba ciąć.. toż to można na samym css zrobić Moim zdaniem projekt dobry dla resellerow. Dla hostingu z prawdziwego znaczenia zbyt ubogi no i nie kerunkujący na usługi dodane.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Jak ktoś robi hosting z prawdziwego zdarzenia to ma troszeczkę większe fundusze na stronę Przynajmniej jedno zero na końcu więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach