nigraS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Witam, w jakiej cenie dostanę VPS o minimalnych parametrach: dysk jak będzie 1-2GB wolne po instalacji systemu to będzie OK, transfer trudno mi określić, bo nie wiem ile ważą maile Ram wystarczy 512 MB, jak będzie drogo to nawet 384 MB powinno wystarczyć. Procesor nie ma większego znaczenia, wszystko powyżej półtora gigaherca da radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 około 30 złotych na miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Witam, 384 Ram i dysk około 10 GB za 20zł do 25zł www.fiberhead.pl support@fiberhead.com pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Dużo maili to dużo modyfikacji malutkich plików a to olbrzymei IO generowane przez księgowanie systemów plików Także nie znajdziesz nic tańszego, sam się dziwie na powyższe oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigraS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Mam osobę, która skonfiguruje VPS'a pod mailing. MZone Group, fiberhead - jaki dajecie transfer w tej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 VPS10, 300GB transferu an miesiąc: http://www.mzhost.co.uk/index.php?d=vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach