vBB 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Witam. Mam do sprzedania legalną licencję na vBulletin zakupioną w sierpniu 2010 roku. Sprzedaż może być przez allegro, może być z ręki do ręki, forma płatności obojętnie jaka, paypal, przelew itd. Obecnie mam na nim forum www.srubokrecik.pl ale zmieniam całkowicie skrypt i się pozbydwam vBulletin. Dlaczego sprzedaję? Otóż licencja na jakikolwiek komercyjny skrypt forum bez odpowiedniego zaplecza reklamowego okazała się niewypałem, z braku czasu nie mogę obecnie promować forum, dlatego przejdę na darmowy skrypt, a z czasem może coś innego kupię. KONTAKT: GG - 792-dziewięć-43-pięć E-MAIL - michal.postek(małpka)gmail.com TELEFON - NA PW mogę podać dla konkretnych klientów Na wszelkie pytania chętnie odpowiem. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Napisz na PW swoją cenę, bardzo możliwe iż odkupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vBB 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Poszło PW z ceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HyperHost 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Mogę również prosić o cenę na PW ? z góry THX. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vBB 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Sprzedałem już, nieaktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach