Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Witam, Mamy dla Was myślę, fajny prezent noworoczny Od 2011 likwidujemy kolejne dwa pola reklamowe. Z sidebara definitywnie znikają reklamy. Oczywiście nie to, że nie było zainteresowania na te pola, bo było ogromne, niemniej chcemy spełniać nasze obietnice dawane Wam i chcemy przenieść monetaryzację WHT na inne, nieinwazyjne dla Was aspekty funkcjonowania. Zostaje tylko jedno główne pole reklamowe pod topem, 750x100. Czyli prosimy o wyłączenie Adblocka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 No i "słitaśnie" : ) oby tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Czyli prosimy o wyłączenie Adblocka Ja nawet nie mam zainstalowanego, bo inaczej nie dostałbym 3 lata temu ajfona na urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Pasowałoby usunąć tylko diva prawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach