Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Witam, Poszukuję dodatkowego serwera dedykowanego, od 150 do 400 pln/mc (oczywiście nie oczekuję za to cudów), lokalizacja - Europa, najlepiej PL ale nie koniecznie. Mile widziany DA. Parametry - nie mam większych wymagań, chciałbym wybrać najbardziej atrakcyjną ofertę z otrzymanych. Ważna jest też dostępność - abym nie czekał 2-4 tyg na instalację :-) Proszę o oferty w temacie albo na PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Zachęcam do zapoznania się z ofertą NetDC.pl. Aktywacja serwera do 72h roboczych jednakże zazwyczaj trwa to jeden dzień, przed zakupem zawsze warto do nas napisać o wycenę indywidualnej oferty. Z pozdrowieniami NetDC.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Określ się tylko, które kraje preferujesz - bo zarówno w Polsce, jak i reszcie krajów znajdziesz interesujące oferty w wybranym przedziale. Dodatkowo, napisz jeszcze czy koniecznie musi być bez opłaty instalacyjnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2011 Najbardziej preferowana jest Polska (tak jak wspomniałem w pierwszym poście), akceptuję też Niemcy (i okolice), Francję, ewentualnie jakiś inny kraj z UE. Jeżeli opłata instalacyjna nie będzie "z kosmosu" to jest akceptowalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2011 Moje typy to: w Polsce, to ionic.pl, w Niemczech webtropia.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Witaj Nasz oferta: Platforma Intel Procesor 4 x 3 GHz RAM 2GB Dyski 2 x 100GB Transfer 1000 GB Adresy IP 2 Lokalizacja ATM WARSZAWA Cena netto 390 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Mój typ to : server4you.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S.A.M 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Witam w odpowiedzi na zapytanie o serwer chciałbym zaproponować : Supermicro server * Intel Dual Core E2160 1,8 GHz * 2 GB RAM * 500GB SATAII * zdalny reboot * Możliwości instalacji dowolnych systemów * * 5 adresów IP * Mail sprzedaz@swiftway.pl – aby złożyć zamówienie * Lokalizacja : Amsterdam Easynet Data Center * Transfer : 5000Gb/100Mbit 220 zł / miesięcznie / płatność za 3 miesiące z góry brak opłaty instalacyjnej Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach