theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Największe mają dzisiaj pond 1,5 Tb/s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Chodzi Wam dokładniej o PLONG? PS Emimar, to Ty z forum Logout? Tak to ja Kiedyś może się wybiore na takie coś jak będzie gdzieś w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Największe mają dzisiaj pond 1,5 Tb/s Raczej miałeś na myśli ponad 322 Tbps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 322 Tbps Cisco, cisco;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 W modelu routera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 W modelu routera? Obecnie stosowane matryce przełączające są bardzo szybkie i wydajne. Zatem Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Chodziło mi o podanie modelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Napisałem na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Rufik - to aż takie ściśle tajne, że nie można tego napisać publicznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Napisałem na PW Żeby czasem ktoś sie nie dowiedział i Ci nie podkupił? ;-) Jakaś wielka tajemnica widocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 ja tam chcialem dyskusje zacząć o różnicach między marketingiem a wydajnością stąd było pytanie o model... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tOcAlD8XsSY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2011 Żeby czasem ktoś sie nie dowiedział i Ci nie podkupił? ;-) Jakaś wielka tajemnica widocznie Hi. Dlaczego podkupił ? To nie jest żadna tajemnica ps. Crazyluki doszedł o jaki model chodzi. Nie wiem jak jest z innym vendorami. Ale na rynku urządzeń SP i sieci konwergentnych robi się całkiem niezła konkurencja. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach