stream 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Witam, szukam jakiegoś hostingu plików na archiwa .zip, oczywiście treści legalne. Archiwa max. 12 MB. Chodzi mi o to by można dać bezpośredni link do pobrania, jak plik z serwera FTP. Coś jak Dropbox, SkyDrive tylko nie wiem czy tam jest opcja bezpośredniego linku. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 DB: jest, w katalogu public. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 A jeśli płatne to na amazona.. i możesz mieć pod swoją subdomeną.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stream 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Niestety nie bezpośrednio, ale jest i pod publiczny zbiór map Counter-Strike myślę że wystraczy . Przykład: http://cid-27d5fa9f146102f7.office.live.com/self.aspx/Mapy%20Counter-Strike/aim%5E_map.zip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach