sVOICE.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Witam , mam mały problem. Posiadam Windowsa 7 - 32bit (Legalnego ) po sformatowaniu komputera, przestał mi w pewnym momencie działać internet, powodem była zaznaczona opcja w: Panel sterowania > Sieć i internet > Połączenia Sieciowe > Połączenie Lokalne (właściwości > Protokół internetowy w wersji (TCP/IPv6) Odznaczyłem tą opcje i teraz internet działa bez problemu, jednak gdy wyłączę i włączę komputer ponownie w pasku zadań na ikonie sieć pokazuje się żółty trójkąt komunikatu i internet dead. W tym wypadku muszę kliknąć na ikonę sieć wybrać: Otwórz centrum sieci i udostępniania > Zmień ustawienia karty sieciowej > Połączenie Lokalne > wyłączyć sieć i włączyć ponownie Wtedy internet zaczyna działać, niestety muszę to robić za każdym razem nawet po uśpieniu komputera i jest to trochę irytujące, wie może ktoś jaka jest przyczyna i jak zrobić abym internet miał non-stop ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Przeinstaluj sterowniki lub/i ręcznie ustaw parametry połączenia (ip/sieć/brama/dns) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach