Szymon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2004 Witam! Zainstalowalem wlasnie Fantastico, ale zeby uruchomic admina potrzeba SourceGuardian - taki komunikat: PHP script /tmp/cpanel.fantasti.1095142639.13573 is protected by SourceGuardian and requires file ixed.lin.4.3.8.pxp.Please read SourceGuardian protected scripts manual. Tyle, ze ja juz mam zainstalowanego Zend Optimizera, wiec nie wiem, czy oba te programy nie beda sie gryzc - kiedys na localhoscie Zend gryzl sie z Turckiem, wiec sam juz nie wiem. Co o tym myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2004 Nie beda sie gryzc. By szybko i latwo zainstalowac source guardiana dla fantastico: wpisz taki link bedac zalogowanym do cpanelu, twojadomena.cos:2083/frontend/nazwa_skina/fantastico/admin/decoder.php Fantastico automatycznie zainstaluje odpowiadnia wersje decodera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szymon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2004 Dzieki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach