dancop 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Szukam alternatywnie: a. serwera shoutcast (na początek 100 slotów 96kbps stereo) z autopilotem (min. 5 GB) Liczy się dla mnie stabilność usługi i jak najbardziej rozwinięty autopilot (jak najwięcej opcji związanych z jinglami, ramówkami itp) albo b. skryptu autopilota, który zainstaluje u siebie na dedyku. Szukam tak naprawdę skryptu, który pozwoli na podczepienie pod dany utwór konkretnej zapowiedzi, albo wybranie zapowiedzi z folderu. Nie wiem, czy coś takiego powstało, a jak nie, czy byłoby trudne do zakodowania. Jakieś pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dancop 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 No własnie sobie myślę, żeby po kolei wziąć serwery testowe u różnych providerów i samemu wybadać co mi najbardziej odpowiada. Zajmie to trochę czasu, ale rezultat będzie najbliższy oczekiwaniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 No własnie sobie myślę, żeby po kolei wziąć serwery testowe u różnych providerów i samemu wybadać co mi najbardziej odpowiada. Zajmie to trochę czasu, ale rezultat będzie najbliższy oczekiwaniom. Gdybyś mógł dać znać byłbym wdzięczny.. bo też się rozglądam za takim oskryptowaniem. //co do freecast głupio wygląda pusta przestrzeń na pół strony.. tak mało profesjonalnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dancop 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 //co do freecast głupio wygląda pusta przestrzeń na pół strony.. tak mało profesjonalnie.. Zapewne piękny flash na pół ekranu Ci się nie załadował. Też ich nie lubię, ale nie blokuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2011 Zobacz 24cast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snajper20008 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 kolego firmy 24cast ci nie polecam jak juz to freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 freecast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach