Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Cześć, jest jakaś możliwość, haczyk? Trochę zależy mi na tej bazie, napisałem do nich mejla, ale nie odpowiadają już 3 dni... Wyczytałem, że da się to jakoś zrobić, niektórzy nawet oferują backup bazy własnego forum, ale nie wiem na ile jest to wiarygodne Macie jakieś propozycje, sposoby? Dzięki, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Przejechać to wgetem/teleportem, a następnie jakimiś regexami powyciągać zawartość postów. A zrzutu bazy jako plik z instrukcjami SQL na pewno od fora.pl nie dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 bazy ci raczej nie dadzą - ale spytać na fora@fora.pl lub tech@gadu-gadu.pl można:) A nóz widelec zmienią zdanie i ci udostępnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 @Marek607 wątpię. Nie robią dla nikogo wyjątków. Kilku znajomych próbowało odzyskać, nawet proponując grubsze sumki (wiem, że dla nich to nic, ale chodzi mi o to, jak im zależało na bazach), bezskutecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Zależy jeszcze ile tych postów jest ? Można do tego napisać skrypt w php , który pobierał by treść tematu , ale jest to bardzo pracochłonne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Zależy jeszcze ile tych postów jest ? Można do tego napisać skrypt w php , który pobierał by treść tematu , ale jest to bardzo pracochłonne. Wyobraź sobie, że post numer dwa dokładnie to samo zawiera co Twój Ogólnie kiedyś był boom na przenoszenie for z fora.pl więc możliwe iż w necie krąży skrypt do tego, bądź w niewielkiej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach