Islington 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Przydałby się raid 1, no chyba że był i poszły oba dyski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Być może był tylko jak pewnie wiesz odbudowanie software raid trwa ... niestety długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Jeszcze dłużej trwa, jak ovh wymienia dyski w 8h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Ale przecież może serwer działać z jednego dysku, a odbudowa może być też wykonywana w tle... ps. mi ostatnio wymienili w 2h i to na jakimś z EG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2009 Serwer już działa Nie czekało się tak długo jak myślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2008rafi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 I znowu już 3 dzień nic nie działa coś to za szybko pada ten serwer wie ktoś kiedy naprawią?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Strona główna działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 glowanet.pl jak również host-sms.pl działają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2008rafi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 mi nie działa żadna strona postawiona na ich serwerze nie wiem co sie dzieje ?? Mam wykupiny hosting i poprostu nie moge wejść nigdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 To może skontaktuj się z supportem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2008rafi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 nie moge wejść nawet nie wiem jaki jest email albo telefon do nich. Może ktoś mi podać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 Kontakt z administratorem:[b] Adam Głowiński [/b]tel. 505 911 658 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2008rafi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2010 dzięki wielkie za info już działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2010 A wystarczyło poczekać 5 minut więcej zanim napisało się, że padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Czy wam też strony na "bursztynie" tak wolno się ładują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 z TP muliii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 No własnie, mi się strona ze stopki minute ładuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 Dalej wam muli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 @Wojtek123: Tak. Stronę ładuje około minuty. Łącze: Netia po kablu tp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 28, 2010 A do supportu napisałeś? #edit widzę, że jest to konto innego użytkownika, więc możesz też jego pomęczyć sądzę że każdorazowe generowanie tagów powoduje taki czas ładowania inne strony na tym serwerze http://101st.eu http://host-sms.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 Faktycznie, moja wina. I wystrzegam przed "chmurą tagów" do mybb, to makabrycznie nieoptymalny plugin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 Faktycznie, moja wina. I wystrzegam przed "chmurą tagów" do mybb, to makabrycznie nieoptymalny plugin. Krzykacz Ci się też coś fatalnie ładuje - a działało ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2010 U mnie ładuje się migiem, acz już taki ten mod jest że się ładuje dość długo. Co lepsze, kiedy podczas ładowania coś napiszesz ładuje się natychmiast. Ale już nie offtopujmy, bo Adamowi reputacje zepsujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2010 glowanet.pl nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2010 Bo w OVH jest, które jest offline. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach