murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Witam, Jak wrzucić backup bazy danych do czystej bazy danych, nie mając pma? Jak to zrobić przez konsole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 mysql -u nazwauser -pHASLO nazwa_bazy < plik.sql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elber 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 bigdump.php - wystarczy wgrać na ftp, wpisać dane do bazy odpalić w przeglądarce i ten skrypt zrobi wszystko za Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Jeszcze mi powiedzcie, czy kodowanie mam latin1 w bazie, chce ją wyciąnąć przez pma i mam w niej krzaki, jak to obejść? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Zobacz jakie kodowanie masz w pliku bazy, i takie same ustaw w phpmyadmin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach