KamiLM 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Witam wszystkich forumowiczów jestem tu nowy i na wstępie mam prośbę otóż poszukuję darmowego skryptu for nie zależy mi na skrypcie jakim tworzy hosting mogą być to stare fora punbb phpbb by przemo obojętnie potrzebuję skryptu do testów i przeróbek posiada ktoś taki lub jest w internecie do pobrania ? może być hosting stron Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Witam wszystkich forumowiczów jestem tu nowy i na wstępie mam prośbę otóż poszukuję darmowego skryptu for nie zależy mi na skrypcie jakim tworzy hosting mogą być to stare fora punbb phpbb by przemo obojętnie potrzebuję skryptu do testów i przeróbek posiada ktoś taki lub jest w internecie do pobrania ? może być hosting stron Pozdrawiam Liczysz że przyślemy Tobie link do downloadu? Wpisz sobie w swoją szukajkę i znajdziesz tego na pęczki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamiLM 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Właśnie for nie mogę znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 To jakie frazy w wyszukiwarce wpisujesz? http://tinyurl.com/38bkpzg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamiLM 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Przeczytajcie dokładnie co napisałem, a może napisałem nie zrozumiale hmm... To wyjaśnię szerzej chodzi o skrypt Darmowego Hostingu For coś jak jun.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Gdzieś miałem jakiś zrobiony. Więc mogę ci opchnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 @Miłosz, a w jakiej cenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Do minusowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach