k4be 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Witam , znalazłem hosting w amazon ale nie wiem jak tam konto wybrać i które . Chodzi mi o zwykły hosting mały skrypcik php ale koniecznie w amazonie . I jak aktywowac to wszystko . Pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Witam , znalazłem hosting w amazon ale nie wiem jak tam konto wybrać i które . Chodzi mi o zwykły hosting mały skrypcik php ale koniecznie w amazonie . I jak aktywowac to wszystko . Pozdrawiam . Czy to się Tobie będzie opłacać w ogóle? Nie lepiej jakieś konto za 20-30zł rocznie skoro ma to być mały skrypcik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k4be 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Powiem tak opłacac mi sie bedzie na pewno moze byc i zwykle małe konto za te 20-30zł tylko jak je tam u nich zamowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Nie wiem czy znajdziesz konto za tą cenę: http://aws.amazon.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Hosting u nich można mieć nawet przez 1 rok za darmo, trzeba mieć jednak kartę kredytową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach