filip955 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1388828036 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 http://www.webhostingtalk.pl/topic/19716-zanim-napiszesz-post-przeczytaj/ Nie będę tak często podbijał tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 misia2493 (20) (Sprzedający)Negatywnypon 06 kwi 2009 18:48:43 CEST600818756PokażUżytkownik sprzedaje moje dzieło na innych aukcjach. WIELKI NEGATYW. PROSZE NIE KUPYWAĆ OD TEGO PANA ŻADNEGO BOTA NG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KRADNIE CZYJĄŚ WŁASNOŚĆ !!!!! [Odpowiedź z:pon 06 kwi 2009 18:57:40 CEST] Po pozytywie ten Pan odwdzięczył sie negatywem... Nie kupujcie od niego (na jego aukcji nie było zaznaczone, że to jego własność) Fajny komentarz. Ciekawe czy tego skryptu jesteś autorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Tylko dziwne, że ten użytkownik ma zawieszone konto, zbieg okoliczności? Chyba, że rejestr do bota nazywamy kogoś własnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Tylko dziwne, że ten użytkownik ma zawieszone konto, zbieg okoliczności? Chyba, że rejestr do bota nazywamy kogoś własnością. Co nie zmienia faktu, że kupiłeś tego bota od niego, a następnie zacząłeś go sprzedawać ? hah, chamsko troszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Do dziś mam emaile, że za darmo dostałem i mogę robić co chce, tym większe zdziwienie. Koniec offtopu można edytnąć pierwszy post? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 Tak dostałeś za darmo pod choinkę, możesz robić z nim co chcesz.... takich rzeczy nie ma nawet w erze. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Moim zdaniem brzydko mówiąc podpie******** komuś skrypt nad którym pracował i chcesz kokosy zarobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 btw. ten skrypt też za darmo jest, tylko dotpay dołączony jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach