Change 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Witam. Zlecę konwersje bazy forum z latin2 do utf8 i przeniesienie forum z hostingu na hosting (wirtualne). Termin - dziś, najpóźniej jutro - to najważniejsze. Skrypt - vBulletin, baza niewielka, 3tys. userów, 35tys. postów. Cena max. 60zł. Kontakt PW / GG 3779897 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vBB 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Termin - dziś, najpóźniej jutro Cena max. 60zł. I co, może jeszcze frytki i cole do tego? Takie rzeczy to tylko w Erze prosze ja Ciebie... Jak pomnożysz razy 3 obecnie proponowaną cenę i dodasz do całości 20 zł to Ci to mogę zrobić... Myślę, że nie znajdziesz "jelenia" co Ci to za 6 dyszek zrobi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Zmartwię Cię. Znalazłem, nie jelenia, i zlecenie już nieaktualne. Jak się osoba nudzi jeden dzień to nic trudnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vBB 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 W porządku, skoro ktoś się zgodził to jego sprawa i ja już nic do tego nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach