Tenior 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2010 Witam, chcę się poradzić osoby bardziej rozeznanej w licencjach IPB oraz vBulletin. Wymienienie głównych zalet i wad tych skryptów oraz ceny. Szukałem na forum ale nic konkretnego na temat nie znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2010 Było :| http://www.webhostingtalk.pl/topic/25360-pytanie-vbulletin-czy-invision-power-board/page__p__214900__hl__vbulletin__fromsearch__1#entry214900 a jest ich więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tenior 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2010 W tym temacie co podałeś nie ma wszystkiego co potrzeba, jest jedynie cena za IPB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2010 Witam, wiele informacji odnośnie IP.Board możesz znaleźć na moim forum, a jeśli najdą Cię wątpliwości to zawsze możesz się tam zapytać. Na pewno pomożemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach