Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2010 Witam, Sprzedam domenę www.ie9.pl - powszechnie używany skrót od Internet Explorer 9. Domena ze względu na stojącego pod nią zapychającego WordPressa i samą nazwę zajmuje 4-7 pozycję w Google pod hasłem "ie9" na 13 000 000 stron, przy odrobinie działań SEO można osiągnąć o wiele lepsze wyniki. Z ofertami zapraszam na PW. Wystawiam fVat. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam73v 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Na allegro już ją wystawiłeś...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 Witaj. Jaka cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2010 @sam73v - nie @RuFiK - ze względu na to że rzadko sprzedaję domeny, trudno mi ocenić jej wartość, dlatego wybiorę najwyższa ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Nie możesz otrzymywać PW... Więc ile za nią chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 PW oczyszczone, proszę składać propozycję, wybiorę najbardziej atrakcyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Witam, Sprzedam domenę www.ie9.pl - powszechnie używany skrót od Internet Explorer 9. Domena ze względu na stojącego pod nią zapychającego WordPressa i samą nazwę zajmuje 4-7 pozycję w Google pod hasłem "ie9" na 13 000 000 stron, przy odrobinie działań SEO można osiągnąć o wiele lepsze wyniki. Z ofertami zapraszam na PW. Wystawiam fVat. Pozdrawiam. Wpisałem w google "ie9" Twój link wyskoczył dopiero na drugiej stronie, na szóstej pozycji Wyloguj się z konta google i sprawdź ponownie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Ja parę dni temu miałem go na pierwszej stronie, jakoś 5-7 miejsce tak na oko o ile pamiętam. Teraz ciut spadło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2011 Pod tym hasłem dzieję się dość dużo i ona sobie lata, trzeba trochę popracować przy SEO żeby to się ustabilizowało ### Aktualna najwyższa oferta to 700 pln, jeżeli ktoś daje więcej to zbieram oferty do środy 05.01.2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach