TheBest 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 Potrzebuję 500$ na konto paypal, moge przelac PLN lub $ z konta w banku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 Witam, jeśli masz konto w mBanku lub INTELIGO to interes możemy zrobić w parę minut. Moje GG: 7129 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 hehehe zapewne przekręt na 100 fajerek... no 0 postów i 500$ potrzebne na święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 sorry ale mi bardziej pachnie praniem niż wyciaganiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 Tak czy siak nie dobiliśmy biznesu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBest 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 Żaden przekręt, żadne pranie. Kupiłem na ebay pewien przedmiot i potrzebowalem USD aby zaplacic. Tak sie zlozylo, ze kase na koncie mam tez w USD ale nie moge jej bez przewalutowywania 2 razy przerzucic na paypal. Rano zalozylem konto walutowe w Alior i juz mam MasterCard. Transakcja nie doszla do skutku bo w mbanku nie mozna w nocy przewalutowac na pln, napisalem do sprzedawcy i poczeka te 2 dni. Pza tym co to za pranie na 500$? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 Od czegoś trzeba zacząć, pierw 500 potem 1000 Rzecz jasna sobie żarty robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach