Tomala88 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Witam. Szukam serwera, który będzie przede wszystkim szybki i niezawodny. Na serwerze będzie jeden bardzo mały cms. Serwer musi działać sprawnie przy 5 000 uu dziennie i mieć około 200 gb transferu miesięcznie. Musi również być możliwość opłacania go co miesiąc. Dotychczas strona była postawiona na serwerze webh.pl, który nie działa już od prawie 48 godzin. Przez niedostępność serwera straciłem tyle ile płace za serwer rocznie więc na pierwszym miejscu stawiam niezawodność. Wcześniej strona była na vpsie z logout.pl ale były również problemy z jego działaniem. Jak jest z niezawodnością serwerów w nazwa.pl i home.pl? Jaki serwer polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Z niezawodnością home i nazwy jest tak że zamula czysty HTML co mówi samo za siebie... może VPS w hetzner? Ew. jak hosting to polecam głowanet bez limitu transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Jaki budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
B4k3r 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Polecam Ci kei.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomala88 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Maksymalnie do 100 zł za miesiąc. Z oferty kei wystarczyłby mi hosting biuro extra. W promocji wychodzi prawie 3 razy taniej niż w webh. Szkoda tylko, że nie można opłacać go co miesiąc. VPS raczej nie jest mi potrzebny. Jak w kei jest z prędkościami łączy? Jak często zdarzają się awarie/usterki i jak szybko są rozwiązywane? Są jakieś problemy z dochodzeniem maili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 A ja Ci polecam http://www.linuxpl.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 http://www.hosting-dedykowany.pl - HD_25 lub HD_50 pakiet bez problemu podoła twoim wymaganiom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Ja napiszę tylko: nie ten dział. Albo może jednak coś dodam, jak szybki i pewny to polecam prohost. Z takim budżetem nie powinieneś mieć u nich problemów z obciążeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach