hicky 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Witajcie . Potrzebny mi panel do wirtualizacji OpenVZ oraz XEN , Z tego co słyszałem to HyperVm jest do 5 Serwerów . A licencja w jakich cenach się kształtuję . Ew, Jakieś inne panele pod Hosting VPS . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 HyperVM jest za free. A co, oferte klepiesz na swieta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Hyper vm Nie jest tylko do 5 serwerów / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 @tym I po co te docinki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Dzięki ;D . . Wesołego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 @tym I po co te docinki ? Takie same docinki jak Ty dajesz w stronę innych użytkowników. Więc co taki zdziwiony jesteś? #Edit Jak już przypszesz 999 vmów, to nie zapomnij w panelu updatnąć licencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Takie same docinki jak Ty dajesz w stronę innych użytkowników. Więc co taki zdziwiony jesteś? Jak ktoś zakłada bezsensowe tematy, że padł skajp, jakby to była tragedia narodowa... A dziwię się, bo to że ktoś szuka informacji na temat VPSów to nie znaczy że od razu musi krzaka zakładać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Nie zauważyłem żeby Tym napisał coś o krzaku #edit: Być może kicky zakłada biznes na ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach