xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Hi! Potrzebuję serwera FTP na backupy - więc nie interesuje mnie opcja PHP, MySQL ani nic w tym stylu. Po prostu dzienny (a raczej nocny - 4 rano GTM +1) backup plików. Ruch - liczmy te 5GB każdej nocy, na dysku chciałbym około 30GB (abym nie musiał ciągle usuwać starych). Lokalizacja nie jest jakaś specjalna wymagana, ale wiadomo - transfery aby były dobre, więc raczej Niemcy, Francja, Holandia i inne stwory wskazane Co do ceny - nie mam pojęcia ile za takie coś trzeba dawać, więc to pozostawiam firmom które mogą mi zaoferować owe konto ftp bez hostingowych dodatków. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S.A.M 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2010 U nas w Swiftway serwer ftp na backup - ale minimum 500GB - to koszt 120 zł + vat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gozwei 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Też jestem zainteresowany podobną usługą, z tym że ja mam potrzebę na ręczne backupy moich projektów. Te 120 zł netto to za jaki okres? Gdzie mogę poczytać więcej o tej ofercie (gwarancje bezpieczeństwa, sposoby połączenia itp)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2010 Dołączam się do pytania Kolegi wyżej. Oraz na jakim łączu jest serwerek i lokalizacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2011 Tu jest wszystko: http://www.swiftway.co.uk/?module=sklep_dedicated&krok=wybor&id=38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach