lefi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Witam mam problem z wydelegowaniem domeny na własny serwer DNS: Strefa SOA dla domeny xxxx.pl nie jest dostępna na serwerze dns: ns1.aaaaa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Widziałeś regulamin tego działu ? http://www.webhostingtalk.pl/topic/16429-wazna-uwaga-dt-umieszczania-prosb-o-pomoc-w-konfiugracji-serwerow-dns-dla-waszych-domen/ a co do tematu to SOA 1: u mnie działa xxxx.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lefi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Przepraszam już poprawiam. Strefa SOA dla domeny redobackup.pl nie jest dostępna na serwerze dns: ns1.malt-it.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 ns1.malt-it.com < to na pewno jest poprawne ? ja mam timeout jak próbuje uruchomić stronę pod adresem malt-it.com. Odpytanie ns1.malt-it.com także wykazuje timeout. Więc pewnie błąd jest tym spodowany że adres malt-it.com nie działa;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lefi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 trochęto dziwne ale z kompa w niemczech też mi nie dzaiała a z polski już tak????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 To podaj IP tego NSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Żeby usunać problem z soa to musisz najpierw podpiać domenę a później zmienić DNSy Strona się nie ładuje. Nie odpowiada na ping ale w google strona występuje więc coś na tym jest ale pewnie pad serwera jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach