krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Elo. Mam problem właśnie zamówiłem domenę w ovh pl Przelałem kasę online mbank i została zarejestrowana jako dnsy podałem dnsy unixstormu i podpiąłem ją w panelu direct admin jednak wchodząc na tą domenę nie ma mojego serwisu pokazuje się jakies openDNS... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 intodns.com/nazwadomeny.pl - jesli NSy beda wskazywac na Unixstorm, to pozostaje ci czekac, jesli inaczej, sprobuj ponownie odswierzyc NSy w ovh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 kurde mam coś takiego: Ale jak wejdę w Zarządzanie domenami - Serwery DNS To ustawione są serwery unixstormu w dns Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Wszystko ok, czekaj na odswierzenie ns`ow u twojego ISP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 dzięki. ale jest coś chyba nie tak... gdy wpiszę webks.pl wywala opendns i strona się nie pokazuje. Ale gdy wpiszę z www.webks.pl to wszytko działa. Czy to dopiero się odświeży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Wszystko w porządku, trochę cierpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 ok fakt. Dzięki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 W OVH jest ten problem, ze trzeba czekac troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach