Bosser 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Witam poszukuje vps na okres 3 dni mogę zapłacić po przez paypal Ok 400ram Procek 1ghz Dysk 5gb Łącze 100mb/s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Ionic i Hekko oferują testy VPS na taki okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Witam poszukuje vps na okres 3 dni mogę zapłacić po przez paypal Nie sądzę by ktoś się wychylił z ofertą, nawet mzone nie jest zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bosser 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Ionic i Hekko oferują testy VPS na taki okres. ionic tylko przelew a ja mam tylko pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Po co ci vps na 3dni? Jakiś spam będziesz rozsyłał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bosser 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Nie chodzi mi o działanie niezgodnie z prawem żadnego skanowania sieci, rozsyłania, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Serwer się nie bierze się na 3 dni, nie wiem czy ktoś udostępni CI dedykowane IP na 3 dni. Zapytaj może Freecast, też chyba mają okres testowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bosser 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Serwer się nie bierze się na 3 dni, nie wiem czy ktoś udostępni CI dedykowane IP na 3 dni. Zapytaj może Freecast, też chyba mają okres testowy. Interesuje mnie serwer vps na 3dni nie detyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Każdy VPS pracuje pod jednym (lub więcej) adresem IP. Jest to stałe IP potrzebne do prawidłowego działania serwera. Takie coś nazywa się dedykowanym IP czyli że masz to IP na wyłączność a nie tak jak np. przy serwerze www że na jedno IP przypada np. 1000 kont WWW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 kr-cpd.pl wez okres testowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach