Caane 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 Witam, poszukuję hostingu pod forum oparte na SMF, obecnie 15 tysięcy postów i 800 użytkowników. Średnio online (chociaż online to za dużo powiedziane bo liczone w ciągu 15 ostatnich minut) około 100. Forum aktualnie, dzięki uprzejmości przyjaciela, stało na słabszym VPS i pochłaniało około 8% przydzielonego procesora więc myślę, że jakiś porządny shared spokojnie sobie poradzi. Problemem wydaje mi się bardziej baza danych - obecnie liczy już prawie 30MB i ciągle rośnie. Miejsce ~10GB Transfer ~50GB Geo: preferowałbym Niemcy, względnie Holandia, Anglia, Włochy. Polska mi nie leży ale jeśli macie Państwo coś ciekawego do zaoferowania też chętnie poznam ofertę. Preferowałbym DA Limit MB na jeden plik: nie obrażę się jak będzie duży Limit MB na bazę: adekwatny do wykorzystania czyli na pewno duży Mogę wydać do 700zł brutto rocznie (płatność musi być miesięczna). Nie ukrywam że liczę na wysoką jakość, chce być traktowany jako osoba-klient, nie kolejny user na serwerze. Chce mieć jasną ofertę i najlepiej jakieś statystyki wykorzystania serwera abym wiedział jak ruch na forum wpływa na wykorzystanie przydzielonych limitów. Nie interesuje mnie VPS bo musiałby być zarządzany a to generuje koszta powyżej 700zł. Oferty od firm proszę składać na skrzynkę mailową - amadeusz.stasiak@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 Z czystym sumieniem polecę Glowanet.pl, jesteś tam na poziomie człowiek-człowiek, każdy jest obsługiwany jednostkowo, a nie przez ctrl+v ctrl+c. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 a nie przez ctrl+v ctrl+c. Jeśli jakaś firma w takiej kolejności obsługuje klienta, to nic dziwnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach