bareban 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 Mam prywatny (publiczny) adres IP od dostawcy internetu, który jest publicznie dostępny. Jak w najprostszy sposób dopisać go do jakiegoś publicznego DNS-a, aby np. po wpisaniu w przeglądarce www.nazwa.pl przekierowywało wpisującego na moje IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 Najprościej (i najskuteczniej) będzie po prostu u rejestratora domeny przekierować domenę na IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 aby np. po wpisaniu w przeglądarce www.nazwa.pl przekierowywało wpisującego na moje IP. Ciężko będzie, nazwa.pl raczej się nie zgodzi na taki redirect Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bareban 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 Dzięki za podpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 everydns.net i rekord A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 Ciężko będzie, nazwa.pl raczej się nie zgodzi na taki redirect Ciężko to z Twoim czytaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2010 Ciężko to z Twoim czytaniem Info dla policjantów, blondynek i.. to był żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 To wiedz że to nie jest forum na takie żarty, a po drugie nadal jestem przekonany że po prostu nie umiesz się przyznać do błędu, a swoje obraźliwe żarciki schowaj. OFF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach