Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2011 oraz brak lecytyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 http://polygamia.pl/Polygamia/1,108240,9343295,Parafia___zostan_ksiedzem_w_przegladarce__.html?bo=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 taaa, trochę głupot ale co to za różnica ;D ruch jest na tyle, że słaby serwer w ovh przycina ostro. dobra, i po zawodach. zaraz nam serwer padnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 Przez ten link wszedłem, a tak z ciekawości to pochwal się potem jaki wzrost odwiedzin spowodował ten artykuł na głównej gazety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 na razie kilka tysięcy ale to mniejsze zmartwienie, większe, że kilkaset jest online i gra co innego jak jakaś bomba robi ruch typu wejdź, zobacz, wyjdź, a co innego jak teraz niemal każdy zakłada nowe konto i gra Ta gra generuje setki tysięcy odsłon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 Ale jaki news o procesie o zniesławienie na FB : ) buahaha... tępe, polskie sądy... dobrze tu pisałem nie raz na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2011 gazetaefekt :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Pomysł zerżnięty z : http://imperiumojca.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Tak samo jak onet został "zerżnięty" z wp, a allegro z ebaya. Chyba nie zadałeś sobie trudu aby zagrać bo obie gry różnią się od siebie i to bardzo. Zupełnie inne gry. Ciężko je nawet porównywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2011 Opisali nas w Faktach i Mitach. Nie ma to tamto, na całą stronę hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2011 Wow, nieźle, gratuluję : ) Ostatnio w Szkocji widziałem kościoły przerobione na puby... u nas dobre i to ;;;; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2011 Jonasz wie, co dobre, w końcu sam był klechą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 http://blog.kurasinski.com/2011/04/29/byc-jak-ksiadz-zbuduj-wlasna-parafie-i-baw-sie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Gratuluje reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 nie ma jak idealnie się wpasować z terminem - już 3ci dzień wisimy na głównej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 (edytowany) nrm zdradzisz, czy samo poszło, czy coś kombinowaliście, albo jakiś artykulik sponsorowany gdzieś poszedł? Bo macie dużą burzę PRową : ) Możesz na PW jeśli się wstydzisz : ) tak dla pokoleń, wiesz ; ) Edytowano Maj 3, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 No i nas w końcu zdjęli.. buuu Za dużo dobrego Nie, żadnych tekstów sponsorowanych, zresztą klient nie ma kasy na to. Wprawdzie w tych głupich komentarzach przeczytałem "Wydaję mi się, że mają dużo kasy na marketing." ale to bzdura. To gra po kosztach. Z tego co wiem jedyna kasa na reklamę jaka poszła to AdTaily, które moim zdaniem się nie sprawdza i szkoda na to wydawać (poza nielicznymi przypadkami). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedDevil 19 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 (edytowany) Przyznam że jeden z ciekawszych tematów na grę online Tematy które poruszacie na blogu gry myślę że zawalają z nóg naprawdę każdego. Mówię o wpisie typu: http://blog.parafia....amotniona-koza/ Edytowano Maj 4, 2011 przez RedDevil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Klient jest bardzo twórczy jeżeli chodzi o te teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Czego to ludzie nie wymyślą. Zatanawiam się czy śmiać się z samej strony czy z pomysłodawcy :)bez obrazy. Hasłem reklamowym powinno być: "Poczuj się jak ojciec dyrektor, czyli kasa, alkohol i kobiety". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Hasłem reklamowym powinno być: "Poczuj się jak ojciec dyrektor, czyli kasa, alkohol i kobiety". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach