exe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2005 Witam Szukam bezawaryjnego konta resellerskiego pod moje forum i przyszłe serwisy . Gdzieś w cenie 30 zł miesięcznie brutto. cPanel mile widziany, DA już mniej, a Pleski itp nie wchodzą w gre :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2005 Witam Prosze zapoznac sie z nasza ofertą: Konto Reseller 600MB / 15GB Pojemność : 600 MB Transfer : 15 GB Uptime : 99,8 % Panel : Cpanel/WHM Cena: 25 zł / miesiąc netto ( 30,5 brutto ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stwor 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2005 aikmedia.com sam mam resellera płace 30,50 zł za miecha, i wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2005 Czy ktoś zna jeszcze inne oferty kont resellerskich, bo o tych podanych hostingach mam niską ocene (aikmedia oferowały konta na allegro bez limitu, a fujara żeby zdobyć klientów okłamuje swoimi hasłami). Proszę nie drążyć tych powodów bo to nie ten topic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2005 Mialem doczynienia parokrotnie z AIKMedia i maja napradawde dobra i szybka obsluge. Inne oferty resellerskie w takiej cenie? http://www.goodhost.pl/oferta.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2005 Ja nie mówie że aikmedia jest złym hostingiem, lecz dla mnie jeśli hosting sprzedaje konta bez limitów transferu to coś tu nie tak (jeden klient który będzie to wykorzystywał w 100% i po serwerze). Może się myle, może nie. Nie jestem administratorem dlatego chcę konto resellerskie . A goodhost, hmm oferta wporządku, lecz dostałem ofertę na pw że ma powstać jakiś nowy hosting z cPanelem z serwerem w Polsce :| . Mają ruszyć w grudniu, więc chyba poczekam, jednak jak by nie patrzeć Polski serwer z cPanelem to nowość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2005 jednak jak by nie patrzeć Polski serwer z cPanelem to nowość. Nie taka nowość, np. kamelot.pl serwer w polsce z cpanelem. A wracając do tematu to zobacz tu:http://polserwer.pl/?id=reseller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 http://polserwer.pl/?id=reseller No wybacz mi lecz co to za strona główna z licznikiem http://stat.4u.pl/ :|. Wiem jestem wymagający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 No fakt nie świadczy to za poważnie o firmie, ale przy niskich cenach to nie takie cuda na stronach można znaleść. Zobacz jeszcze na inten lub hostings tylko tam już ceny wyższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomato 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 to moze zobacz ncgroup.pl lub progreso.pl choc nie wiem czy to reseller. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 ncgroup.pl - panel VHCS i progreso.pl - opłaty minimum półroczne (cena zaczyna się od 160 zł) . Dzięki za zainteresowanie, lecz będe musiał poczekać na ten "nowy" hosting, co mi jedna osoba doradziła . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 Moze pnth.net? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 Jeśli dobrze pamiętam to na ich serwer ktoś się włamał (pierwszy minus) , domena .net jeśli dobrze rozumiem oszczędzają na maksa, a więc jestem dość pewien że spory overselling (drugi minus), nie rozumiem jednego, chyba za backup trzeba płacić :| (trzeci minus) Jeśli się myle proszę mnie poprawić bo moja pamięć i przeczucia nie są zawodne (czasami) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 Jeśli dobrze pamiętam to na ich serwer ktoś się włamał (pierwszy minus) , domena .net jeśli dobrze rozumiem oszczędzają na maksa, a więc jestem dość pewien że spory overselling (drugi minus) Chyba jesteś nowy w branży. Niewiele jest serwerów gdzie nie było włamania. A domena to nie jest najważniesze kryterium. Szukasz dziury w całym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 Jeśli dobrze pamiętam to na ich serwer ktoś się włamał (pierwszy minus) , domena .net jeśli dobrze rozumiem oszczędzają na maksa, a więc jestem dość pewien że spory overselling (drugi minus), nie rozumiem jednego, chyba za backup trzeba płacić :| (trzeci minus)Jeśli się myle proszę mnie poprawić bo moja pamięć i przeczucia nie są zawodne (czasami) . Trudno za takie pieniadze duzo wymagac. Sprawdz jeszcze te oferty co podawal PeterSim bo ich niekomentowales (inten.pl i hostings.pl) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 Kurcze, nie mogę się przyczepić do inten.pl i hostings.pl (pewne hostingi, nikt na nich nie narzekał) . Nie goni mnie termin, chciałem zobaczyć kto i kogo poleca . Poczekam z decyzją do połowy grudnia i zobacze co to za "nowy" hosting ma powstać. Dzięki za oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrjan.b 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2005 witaj, ja polecam resellerzoom.com pozdrawiam, adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2005 Płatności zagraniczne mnie nie interesują Koniec tematu będe wybierać między inten.pl hostings.pl i tą "nową firmą" która ma powstać w połowie grudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach