ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 Miałem na myśli takie. http://allegro.pl/na...1355419176.html Ale owszem, prawdziwe ajfony są dobre. Hehe, miałem kupić Scifona ale jednak postanowiłem 3Gs i nie żałuję chociaż teraz trochę odwlekam termin płatności za hosting u Adama xd poza tym przesyłka kosztuje więcej niż sam scifon 2G to już w ogóle przeżytek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 Myślę nad zakupieniem BB jakie są wady i zalety tego telefonu ? Mógłby ktoś coś napisać więcej na temat tej marki telefonu? Adam te podróby są jednorazowe mam znajomego który miał pseudo ..iphona " po tygodniu wyrzucił na śmieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 Aby w pełni skorzystać z BlackBerry, twój operator musi ci zaoferować Blackberry Internet Services. Jeśli nie stać cię na to, ewentualnie twój plan taryfowy tego nie umożliwia, to w sumie szkoda w to inwestować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 2 miesiąc korzystam z HTC Desire - w abonamencie dostaniesz do w tej cenie. Zaleta: Android i wszystko co za tym idzie. Wada: konieczność codziennego ładowania. I tak jak w przypadku BB - bez wykupionego pakietu internetowego ten telefon trochę traci sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1292788598' post='230192] O gustach się nie dyskutuje według mnie APPLE to dobra firma ......... napisałem że są za 250 bo tak jest modele 2 G można znaleźć w tej cenie Chyba uszkodzone, a nawet na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2010 Na licytacjach możesz upolować w takiej cenie, ja wylicytowałem za 950zł z przesyłką 3Gs biały a takie chodzą po 1100-1150 kup teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach