Oxido 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Witajcie, szukam serwera dedykowanego na szybko. Wymagam sporo ramu, system operacyjny Freebsd 7.1. Oferty proszę składać na PW, mile widziane prywatne wiadomości tylko od firm, które zaakceptują potwierdzenie przelewu. Zależy mi na czasie, inne oferty będą ignorowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Witajcie, szukam serwera dedykowanego na szybko. Wymagam sporo ramu, system operacyjny Freebsd 7.1. Oferty proszę składać na PW, mile widziane prywatne wiadomości tylko od firm, które zaakceptują potwierdzenie przelewu. Zależy mi na czasie, inne oferty będą ignorowane. Lepiej kup sobie łopatkę i do piaskownicy. NIE RÓBCIE INTERESÓW Z TYM PAJACEM, BO JEST OSZUSTEM. WYSYŁA LEWE POTWIERDZENIA PRZELEWU. sam dałem się nabrać (nie tylko ja z tego forum ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Może ktoś jeszcze to potwierdzić? Bo w takim razie oprócz kosza należy się BAN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Mogę wysłać jego "potwierdzenia". 5 października 2010 14:36 poinformowałem administrację forum o tym oszuście i widzę, że nic nie zrobiono w tym kierunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Mogę wysłać jego "potwierdzenia". 5 października 2010 14:36 poinformowałem administrację forum o tym oszuście i widzę, że nic nie zrobiono w tym kierunku. Poproszę na PW wszelkie dane umożliwiające potwierdzenie tego procederu. Jeśli sprawa będzie miała dalszy bieg, to wiedz, że WHT udostępnia dane na wniosek prokuratury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 Poproszę na PW wszelkie dane umożliwiające potwierdzenie tego procederu. Jeśli sprawa będzie miała dalszy bieg, to wiedz, że WHT udostępnia dane na wniosek prokuratury. PW poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aimer Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 NIE RÓBCIE INTERESÓW Z TYM PAJACEM, BO JEST OSZUSTEM. WYSYŁA LEWE POTWIERDZENIA PRZELEWU. sam dałem się nabrać (nie tylko ja z tego forum ) Masz sądowy wyrok, by móc tak nazywać tego użytkownika ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 I teraz się zaczną zmagania "kto lepiej zna prawo" i "kto kogo pozwie do prokuratury..." Panowie to już nudne jest, prokuratura, sądy, policja, to już było... P.S A ty Aimer, opłacasz abonament radiowo telewizyjny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 Masz sądowy wyrok, by móc tak nazywać tego użytkownika ? Haha, od kiedy to wymagany jest wyrok sądowy, aby przestrzegać innych przed oszustem ? Administracja, jak wyżej, poprosiła o "dowód w sprawie", więc autor tych słów zostanie ukarany w przypadku świadczenia nieprawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 I teraz się zaczną zmagania "kto lepiej zna prawo" i "kto kogo pozwie do prokuratury..." Panowie to już nudne jest, prokuratura, sądy, policja, to już było... P.S A ty Aimer, opłacasz abonament radiowo telewizyjny ? Nie każdy śpi na pieniądzach aby machnąć ręką jak go ktos oszukał. Może i to dla Ciebie jest nudne, ale dla wielu normalne jest że chca odzyskąc swoją kase. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 Od czego są portale bluecash.pl :| A ci dalej się bawią w lewe potwierdzenia ;-| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach