CAMILL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Witam Szukam taniego i dość dobrego VPS-a na serwery ventrillo. Oczekuję cen niskich albo jeszcze niższych bo serwery ventrillo nie potrzebują wysokich wymagań. Serwer jestem w stanie kupić jeszcze dziś. Dobrze by było żeby był również wirtualny portfel. Czekam na propozycję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Oczekuję cen niskich albo jeszcze niższych bo serwery ventrillo nie potrzebują wysokich wymagań. Tak, oprócz stabilnego łacza z niskim pingiem i dużej ilości pasma to wymagania są niewielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CAMILL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 No dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Witam, Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS. Basic VPS Gwarantowany CPU 1,2 GHZ Gwarantowany RAM 256 MB SWAP RAM 256 MB Dysk twardy 10 GB z RAID1 Miesieczny transfer 100 GB Ilosc adresów IP 1 Cena: 15zl na/m-c Brutto [ Order Now ] www.fiberhead.pl support@fiberhead.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Zapraszam do naszej oferty: http://www.mzhost.co.uk/index.php?d=vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Witam, zapraszam do nas :-) http://www.webhostingtalk.pl/topic/26998-webhpl-vpsy-tansze-o-40/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CAMILL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Jak na razie oferta: www.fiberhead.pl najbardziej mi pasuję MZone Group - lokalizacja niemiecka = wysoki ping odpada webh.pl - cena wysoka, w innych firmach za to samo jest niższa cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 To w takim razie ja odpadam... wydaje mi się, że ceny są tak niskie przy naszej jakości, że nie jestem wstanie taniej zaoferować Panu tej usługi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 MZone Group - lokalizacja niemiecka = wysoki ping odpada Wysoki PING? Moscow, Russia 58.15 58.50 59.56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Ja polecę oneVPS.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 @camil jeśli webh ma za drogo to spójrz tutaj: http://provps.pl/ (za tę jakość taniej nie znajdziesz) Nie masz racji, że konkurencja posiada to samo.. może jedynie posiadać taką samą specyfikację, co nie znaczy że jakość usługi + wpięcia do sieci, czy same maszyny są takie same.. Jedni stawiają vps na PC'tach, a inni oferują to samo na dedykowanych ku temu maszynach, w serwerowniach z prawdziwego zdarzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach