krzysiek821 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Witam. Poszukuje kogos poczatkujacego kto bedzie pomagal rozwijac maly hosting nie musisz miec ogromnej wiedzy tylko pasje na poczatku. Twoje zdania: - zakladanie kont w Cpanel - maly marketing czas pracy:10-20 godzin tygodniowo Place 8-10zl/za godzine pracy. Dobra oferta dla uczniow technikum krzysiek821@o2.pl umowa o dzielo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Sprawdź Mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mauro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Wysłałem swoją propozycję, niestety w tej chwili nie mogłem skorzystać z maila więc wysłałem prywatną wiadomością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Poszedł mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek821 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 prosze na email. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Niska stawka, ale cóż może na to mi starczy http://www.czgdubis.abc24.pl/default.asp?kat=42157&pro=333178 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Gościu szuka chyba jakichś leleni... Hostingnowhq.com-marketing.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Szuka pajaców do reklamy hostinku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 A ile byków tym "dokumencie"... masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Napisałem, zobaczymy Niska stawka, ale cóż może na to mi starczy http://www.czgdubis....2157&pro=333178 Cena za 1kg. 4,50. No to 2kg / godzinę, 40kg ryżu na tydzień. Zaproszę jakiś chińczyków i będzie biba, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Oferta mało ma związanego z posadą administratora. Hmm, kolega szuka boyów od "reklamy". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Gościu szuka chyba jakichś leleni... @Shk, dokładnie. Jak zobaczyłem to myślałem że spadnę z krzesła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek821 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 Panowie jak w poscie wyzej. Troche Marketingu troche malej adminki linuxa. W razie pytan prosze na email. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 troche malej adminki linuxa. Gdzie tam jest punkt o administracji jakimś Linuksem? Bo chyba jestem ślepy i nie widzę. Czy to nie jest po prostu SPAM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2010 To nie jest oferta pracy 'młodszego administratora'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach