Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Witam Mam serwer na Windows Server 2008 . Czy mógłby ktoś mi powiedzieć,jak mogę zrobić więcej niż dwie sesje dla RDP ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Wykupić usługi terminalowe (nazwa do 2008) / usługi pulpitu zdalnego (od 2008r2) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Należy zainstalować serwer terminali i zakupić licencje dodatkowe licencje terminalowe. @Fiercio był pierwszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 A nie da się tego zrobić ,bez dodatkowych kosztów ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Da się, ale jest to nielegalne. Ewentualnie linux + vnc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Więc jaki jest ten sposób...? O linuxie wiem,ale zależy mi na tym,żeby serwer działał na windowsie (specyficzne oprogramowanie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 no jak wybrales winde to musisz płacić za licencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 A jaki jest koszt takiej licencji ,i gdzie ją można wykupić ...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach