Jacob^^ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 Witam Posiadam domenę pc-center.pl czy ta domena jest coś warta? czy da się z niej zrobić jakaś sensowną stronę? jeśli tak to macie jakieś pomysły bo mi nic nie przychodzi do głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 Raczej jakiś serwis komputerowy jakich wiele.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 Kolejny bez pomysłu... odpiszę najprościej: domena jest warta tyle, ile ktoś za nią zechce zapłacić. Drugie pytanie - tak, da się zrobić sensowną stronę - ba, da się nawet zrobić sensowną stronę z domeny po23jtpo3jeto23i-95u12t.ua Mam pomysły. A zapłacisz za rozpisanie planu rozwoju serwisu? Bo chyba wchodząc na takie forum jak to nie sądzisz, że wszyscy się rzucą i dadzą 100 pomysłów jak zarobić krocie na tej domenie, za darmo i z uśmiechem? Może jeszcze ktoś ma za ciebie zrobić tą stronę? Masakra... totalna masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacob^^ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 czyli raczej nie opłaca się przedłużać? bo wygasa w lutym A posiadam jeszcze domenę www.wawrzyk.eu można coś z niej zrobić czy to dobra nazwa na filmy online ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 A posiadam jeszcze domenę www.wawrzyk.eu można coś z niej zrobić czy to dobra nazwa na filmy online ? tak, da się zrobić sensowną stronę - ba, da się nawet zrobić sensowną stronę z domeny po23jtpo3jeto23i-95u12t.ua Trzeba nauczyć się czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 Domena coś tam jest warta, pomysł na jej wykorzystanie bym miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Widzisz.. Domena coś tam jest warta, pomysł na jej wykorzystanie bym miał ...nasz lokalny samarytanin zawsze przyjdzie z pomocą.. // bez urazy Pawle Edit: jeśli przez rok czasu nic nie wymyśliłeś w związku z tą domeną, to już raczej nie wymyślisz.. czy warto więc w nią inwestować? Na to pytanie musisz sobie odpowiedzieć sam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Ja zachęcam do oddania domeny komuś, kto będzie miał chęci i czas coś z tej domeny zrobić sensownego, jeszcze przed wygaśnięciem. W imię idei "by sedo-gnojki nie przechwyciły"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacob^^ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2010 To w takim razie domena www.pc-center.pl jest do oddania tylko ja nie bardzo wiem jak przekazuje się domene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach