konar 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2010 Witam. Znacie może jakiś sprawdzony "wirtualny fax"? Od czasu do czasu potrzebuje wysłać jakiś dokument a nie chce mi się lecieć za każdym razem na pocztę. Wygooglowałem pare stron z których można wysyłać dokumenty na stacjonarny fax odbiorcy, ale w większości przypadków trzeba też wykupić abonament na odbiór a to mi jest niepotrzebne. Znalazłem również stronę, na której doładowałem wirtualne konto za 2zł/4faxy (szybka płatność z konta bankowego), ale mają jakiś błąd bo chcąc sprawdzić status faxu, za każdym razem gdy na niego "wchodzę" wysyłał mi go ponownie i fax poszedł 4x do odbiorcy. Reasumując, potrzebuje wirtualnego faxu płatnego np. poprzez SMS, bez konieczności wykupowania abonamentu. [ konar ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2010 http://www.ipfax.pl/ 5zł/m bez limitu faksów. Korzystam chyba już z 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach