Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Obrażasz tutaj userów chociaż podzielam Twoje zdanie lecz to źle świadczy o Tobie. Po drugie naśmiewasz się z niego a sam piszesz jak jakiś dzieciak "LOL ROTFL OMG". Po trzecie zdanie zaczynamy od WIELKIEJ litery a kończymy kropką. I nie nihc tylko nich. Na mzone też nie najeżdżaj bo każdy ma prawo wypowiedzieć się w temacie o ile nie łamie regulaminu. Po prostu jesteś za pyskaty. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarekd 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Kopaczka - wyglada na to, że miałeś zły dzień jednak to nie powód do tego aby odreagować na forum Obrażasz tutaj userów chociaż podzielam Twoje zdanie lecz to źle świadczy o Tobie. Nikogo nie obrażam. Spójrz na ich stronę - tyle w tym temacie. Po drugie naśmiewasz się z niego a sam piszesz jak jakiś dzieciak "LOL ROTFL OMG". Aż raz i to aż jeden z wypisanych zwrotów użyłem - "lol" - to forum i nie widzę w tym nic złego. Po trzecie zdanie zaczynamy od WIELKIEJ litery a kończymy kropką. Na xx zdań napisanych przeze mnie wyłapałeś jedno -jesteś z siebie dumny? Dowartościowałeś się ? I nie nihc tylko nich. Zrobiłem literówkę - straszne, mam płakać ? Na mzone też nie najeżdżaj bo każdy ma prawo wypowiedzieć się w temacie o ile nie łamie regulaminu. Nie najeżdżam. Zwróciłem uwagę gdyż zaznaczyłem opcję, że firmy nie mogą składać ofert. I co - łyso Ci teraz cwaniaczku ? Po prostu jesteś za pyskaty. I kto tu kogo obraża ? Oczekuję Twoich przeprosin. To, że jestem tu nowy (wszak jako piszący tylko) do niczego Cię nie upoważnia. W innym wypadku będę postulować o moderatora o ostrzeżenie dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Oczekuję Twoich przeprosin. Oczekiwać to możesz Świętego Mikołaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach