BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Mam domenę warezowo.eu posiada ona Page Rank 5 oraz Alexa Ranking 24341476i stale rośnie czy jest ona coś warta? bo dostałem pewną ofertę ale nie wiem czy się zgodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Chyba fake page rank 5;-) nawet na nią nie wszedłem, ale niemożliwy jest taki PR dla tak małego alexa rankingu (taki ranking mam dla strony która jest wizytówką firmy). Ile czasu miałeś przekierowanie na jakiś większy portal na tej stronie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Sam nie wiem co o tym sądzić Na tej domenie stało spore forum warezowe prze około 4 lata potem domena przepadła ale zdołałem ją odzyskać no i sprawdzam Page Rank a tu 5 a co do ALEXA to się chyba mylisz przykład: www.poradnikmamy.pl Page Rank 4Alexa Ranking 481837 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Alexa im mniejsza tym lepsza... W koncu to miejsce w rankingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 poradnikamy.pl ma jakoś 50razy wyższy ten ranking... Skąd ten PR to ja nie wiem. http://rapid.searchmetrics.com/en/seo-tools/server-and-domains/domain-popularity,14.html pokazuje 0 linków do Twojej domeny. Jak dla mnie fakePR i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 99% fake. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Wszystko możliwe nie podważam twojej wypowiedzi TYLKO skąd to się wzięło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Miałeś tam przez długi czas przekierowanie 301/302 na jakiś site z PR5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Wszystko możliwe pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 To fałszywy pr, dokładnie tej domeny: http://huraltuva.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Hm... bardzo ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach