ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 Sprzedam cały portal z autorskim skryptem, domeną i bazą za 100zł! www.cinema-online.com.pl Email: toffik@toffik.net GG 7786521 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2010 Średnio 250 uniq / dzień bez reklamy! Przez weekend nawet 500 / dzień GG: 7786521 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2010 Statystyki tego masz? GG 1981480 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 Mam stat4u.pl login: cinemaonline hasło: coo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 stat4u.pl zawyża statystyki. Jak ja miałem je na swojej stronie to pokazywało od 1200 do 2000 UU na dzień a jak zmieniłem na GA to jest 700-1000UU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virus4 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 Też miałem sytuację podobną do użytkownika krzysiuus przy robieniu testu między GA, a Stat4u.pl - różnica w UU wynosiła około 5-10%... Sam chętnie bym nabył ten serwis jeśli faktycznie ma taką liczbę odwiedzin. Najlepiej jak zainstalujesz na kilka dni GA i dasz tutaj screeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 OK, postaram się i dam screeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 Faktycznie kiedyś stat4u bardzo zawyżało statystyki. Teraz się to wg. mnie zmieniło i np. różnica w odwiedzinach według stat4u a GA dużo się nie różni. Są to różnice rzędu kilkunastu odwiedzin, więc można to traktować podobnie. Czasami nawet stat4u potrafi zaniżyć wyniki. Sam jednak opieram się na GA. Kiedyś jeszcze korzystałem z stat24.com, ale nie mam możliwości porównania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Na razie mam 1 dzień stat GA, ale wyglądają podobnie jak S4U 60 odwiedzin było od godziny 17-18 przed wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Strona jest dość dobrze wypozycjonowana, sam często trafiałem na nią szukając filmów online Niestety portal ma ubogą bazę danych oraz linki, które nie sprzyjają pozycjonowaniu, o co cho: link do filmu "Duże dzieci" : http://www.cinema-online.com.pl/index.php?site=viewfilm&fid=1045 według mnie lepiej by było: http://www.cinema-online.com.pl/kategoria/Duże dzieci itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1374295968 Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Statystyki to: Około 250 unikalnych w tygodniu a w weekendy nawet do 500 unikalnych Czy 150, 115, 139, 111, 115 to jest około 250? Czy 239, 459, 485 to jest do 500? Mogłeś śmiało napisać do 5000. Bez jaj, jak można tak naciągać fakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Bez przesady, przecież tutaj napisał: Średnio 250 uniq a ty podajesz minima... Jak ma 111-485 uników to to by było jak najbardziej ok. A 485 to jest jak najbardziej "do 500" - miał napisać "do 486"?? A na allegro każdy koloryzuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 http://allegro.pl/filmy-seriale-online-portal-cinema-online-com-pl-i1374295968.html Jutro koniec aukcji! Cena to 100zł kup teraz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Kupiłem to coś, zerknę w kod i zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Nie robiąc reklamy ten autorski skrypt o dziwo jest na alledrogo - http://allegro.pl/strona-z-filmami-online-mega-tanio-zobacz-i1368725661.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Porozmawiam ze sprzedawcą i zobaczymy. Pierwsze co trzeba zrobić to zmienić szatę graficzną, zatrudnie kilka osób o wzbogacenie bazy filmów, stworzenie normalnego forum, no i mod_rewrite w linkach do filmów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Jest dlatego ponieważ mają na niego licencje od autora (grego desing) 3 portale: cinema-online, na-film i e-filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2011 http://allegro.pl/filmy-seriale-online-portal-cinema-online-com-pl-i1400100298.html Link do nowej aukcji. Uzytkownik wyzej ktory kupil portal jes nie powazny, kupil i nie zaplacil za niego nie informujac o niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 No trochę nie dziwie się, że gościu nie zapłacił ( bądź może było inaczej). Skontaktowałem się ze sprzedającym i dowiedziałem się że domena wygasa na dniach, a na pytanie o przekazanie domeny na moje dane, kod authinfo zostałem zablokowany... Bez komentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Proszę nie wymyślaj, nikogo nie zablokowałem na GG, pisało do mnie parę osób i każdemu odpowiedziałem że po kod authinfo muszę napisać do ovh. Nie wiem czy masz dziwne GG które ciebie blokuje czy nie mogłeś pomyśleć że mi wtedy połączenie z netem przerwało, akurat byłem na iphone i stałem się po przerwaniu niedostępny a ty od razu że zablokowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2011 Akurat potwierdzam, nie było problemów aby dowiedzieć się szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webtronic 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Kolego i co? zapłaciłem i co? myślisz że się wymigasz? grubo się mylisz!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Czy jak jestem kozłem ofiarnym co dla niektórych? Weźcie przestańcie wymyślać, aukcja została usunięta przez pracownika allegro, ciekaw jestem za co, i dlatego do nich napisałem. Nikt mi nie dał kasy ani nie oświadczył że kupuje, Tobie nawet nie podałem numeru konta, czyba że wysyłasz pieniądze pocztą na adres którego też nie znasz, dziękuję pozdrawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Czyli jednak przekręt. Ciekawe, czy ten pierwszy, co kupił i niby nie zapłacił też został wydym.... Z allegro wywalili, gdyż sprzedawałeś bazę danych użytkowników a to możesz jedynie za zgodą GIODO i ciesz się, że tak zrobili, bo mogłeś bez skarpetek to skończyć i z długami. Odszkodowania idą w setki tysięcy zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach