patryk 451 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 To ja nie wiem może geolokalizacja się myli ale jak sprawdzałem kiedyś to mi pokazało Francję - w tej chwili już zrezygnowałem z tego konta więc nie sprawdzę, nie chcę mieć już z tą firemką nic wspólnego - Już nawet w tak podstawowych sprawach piszesz nieprawdę. Twoje domeny (dokładnie 93) nadal kierują na nassze serwery a dokładniej na 5 adresów IP. Nadal twierdzisz, że nie masz opcji SEO i nie możesz sprawdzić geolokalizacji? To już jest jakaś żenada . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 Witam, proszę o nie raportowanie tematu. Patryk jakby chciał wymoderować ten bezsensowny ( bo nie poparty argumentami ( domeny, czas niedostępności, IP, raport uptime )) temat to by to zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 Ja tego nie robię bo mi nie wypada i napisałem, że nie będe moderował opinii o swojej firmie. Myśłałem, że może kogoś innego zakłuje chociaż część postów w oczy. Coś Ci zaraz podesle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 Dobra, dla mnie temat jest oczywisty. Panie Offtopic zapraszamy do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach