maki_69 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 Witam, Proszę o pomoc w konfiguracji wysyłki e-mail. Mailing który wysyłam dochodzi do 200 tys. na pierwszym serwerze i do 130 tys. na drugim serwerze. Mailing śle przez skrypt pommo (pommo.org) Z logów widzę, że poczta onet odrzuca wszystkie wiadomości. Serwerownia ostatnio przysłała mi upomnienie o konfigurację wysyłki,a nie wiem za bardzo jak mam to zrobić. Z góry dzięki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 No to jesteś na Onetowej czarnej liście. Prawdopodobnie będzie Cie czekać spora wymiana maili z nimi. Niedawno próbowałem u nich odblokować 3 serwery. Dwa się udało. Jednego niestety nie. Ciężko sie z nimi dogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maki_69 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2010 Już raz się z nimi kontaktowałem i wiem o czym piszesz. A da się ustawić w postfix'ie niewysyłanie e-maili do poczty onet ? Czy jedynie ręcznie trzeba usuwać wszystkie e-maile przed wysyłką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach