Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 To chyba po ostatniej zmianie wynikło. W rzeczy samej Bartku.. nawet o tym już wspominałem w tym temacie: http://www.webhostingtalk.pl/topic/27233-najbardziej-wnerwiajacy-bug-na-forum/page__view__findpost__p__229231 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Zobaczcie na chrome 8 jak wygląda logowanie - po prawej stronie u góry są małe 'śmieci' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Ty nie widzisz.. ale obsługa chyba tak.. problemy z css to kwestia kilkunastu minut, a jednak wciąż leżą nie rozwiązane.. BTW to także, jakby nie można było nadać polu klasy i dać jej pełną szerokość pola: Poprawione ctrl+f5 i śmiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Spanner: wyloguj się i zaloguj ponownie. Zobacz bajer jaki sie wyświetla pod polem logowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Spanner: wyloguj się i zaloguj ponownie. Zobacz bajer jaki sie wyświetla pod polem logowania. To też poprawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Jak szaleć to szaleć. W szybkiej odpowiedzi w prywatnej wiadomości w belce nagłówkowej dla edytora jest brzydki napis szybka odpowiedź - przydałoby się to poprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 @crazyluki nie tylko tam swojego czasu przeglądałem forum i praktycznie na każdej podstronie UCP (panelu użytkownika) są nagłówki z brzydkim tekstem Trze będzie to obgadać z Bartkiem dokładniej i pewnie dopracować ten skin jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 To też poprawione ale dalej nie poprawiliście okna priv, przecież dołączyłem screen więc widać o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2010 Ale narzekacie, idźcie na piwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 To teraz kolejny BUG. Co się dzieje z edycją stopki? Nie przekroczę nawet dwóch linii a zwraca mi błąd, że mogą być maksymalnie 4 linijki, co lepsze, zwraca kod html, czytam go i nie ma tam żadnych dodatkowych linijek. Wcześniej jakoś sobie poradziłem za pomocą _ a teraz już nic nie pomaga. Może ktoś wyjaśnić o co tu chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2010 Był robiony upgrade forum (nawet był błąd z logowanie przez chwilę). Jest drugi limit mówiący o maksymalnie 5 linkach w stopce, może to to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2010 moglibyście to opisać dokładniej w jakimś boxie przy edycji stopki :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2010 Był robiony upgrade forum (nawet był błąd z logowanie przez chwilę). Jest drugi limit mówiący o maksymalnie 5 linkach w stopce, może to to? na razie jest chyba w porządku, ale wcześniej coś świrowało, bo nawet gdzieś w innym temacie pisał o tym @Mzone Group Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2010 moglibyście to opisać dokładniej w jakimś boxie przy edycji stopki :/ Jest to opisane pod polem edycji, w moim przypadku (brak limitów) Wymogi sygnatury Sygnatura może zawierać * dowolną ilość obrazków * dowolny rozmiar obrazków * dowolną ilość adresów URL * dowolną ilość linii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach